Тротуар біля лозівського ринку звільняють від торговців +vd

 

З суботи, 21 квітня, продавці розсади будуть стояти на вулиці Радянській. Для них там обіцяють побудувати майданчик.

На вулиці Карла Лібкнехта люди торгують дуже давно, хоча це територія міста, а не ринку, і торгувати тут не можна. Цього року мер Сергій Степанов віддав наказ, аби вулицю очистили від продавців, повідомили в адміністрації ринку.

Виганяти людей почали вже сьогодні, 20 квітня, — а майданчик обіцяють завтра. Людям запропонували зайняти місця на ринку, але, як кажуть вони самі, вільного місця там не вистачає.

В адміністрації ринку говорять, що замість асфальтованої вулиці біля ринку міськвиконком виділив майданчик на вулиці Радянській.

Продавці начебто переїжджати не хочуть. Вони розповідають, що через сильний вітер на Радянській вони не зможуть поставити парасольки, які захистять розсаду від сонця. Але торгові місця для себе там вже зайняли.

Адміністрація Центрального ринку пообіцяла торговцям навести на Радянській порядок, а про те, де тепер шукати розсаду, розповідатимуть по радіо. Торговий інспектор ринку Ігор Бородін розповів, що вони вже засипають майданчик щебенем.

На Центральному ринку за порядком слідкує один охоронець. Він не встигає одночасно і людям торгові місця шукати, і стежити, аби по Карла Лібкнехта ніхто не торгував. Щойно він іде, люди повертаються на свої місця.

Ричард Малайшка

 

{youtube}tZPV9zzzEqI{/youtube}