На лозівській сцені зіграла Руслана Писанка +vd

18 квітня у міському Палаці культури комедію грали артисти Московського незалежного театру.

Мистецтво ніколи не прийде у Лозову, поки у місті будуть такі погані дороги, заявила акторка і телеведуча Руслана Писанка. 18 квітня у міському палаці культури вона зіграла Проню Прокопівну у спектаклі «За двома зайцями». Розбиті автошляхи трохи зіпсували настрій Руслані та іншим акторам Московського незалежного театру, однак він не завадив трупі розвеселити лозівську публіку.

 

У комедії Московського незалежного театру Київський Поділ 19 століття  помітно змінився. На ньому  з’явилися будинки терпимості, VIP-клуби та маркети. Одяг героїв, їхні манери стали сучаснішими.

Постановники спектаклю реалізовували знайомий усім сюжет твору Старицького по-новому. Героям комедії додали сучасної розкутості. Тема тілесного потягу між чоловіком та жінкою пронизувала спектакль.

Руслана Писанка грала з публікою. Акторка імпровізувала. Знайомилися з лозівськими чоловіками та навіть загравала з ними, просячи знайти де у неї знаходяться талія та груди.

Пані Руслана каже, що такі виходи до публіки роблять її ближчою до людей. Допомагають соромливим глядачам стати впевненішими у собі.

Експерименти гастролерів більшості лозівчан сподобалися. Навіть не зважаючи на те, що основний склад підмінили менш відомі комедіанти.

Іншій частині публіки виступ Московського незалежного здався слабким. Люди скаржилися, що актори переграють, а деякі ідеї спектаклю запозичені з новорічного мюзиклу, де грала Алла Пугачова та Максим Галкін.

Акторам же лозівчани сподобались. Гастролери запевняють: зіграли на усі сто, попри напівпорожній зал. Єдине, що зіпсувало враження про Лозову, – це дороги.

Досвідчений водій Руслана Писанка передала «привіт» місцевій владі та запевнила, що такими шляхами артисти у Лозову їздити не будуть.

Анна Скрипник

 

{youtube}QnPdMByRouo{/youtube}