Лозівський РАЦС відкрили з короваєм, червоною стрічкою та оркестром +vd

Поки почесних гостей зустрічали з парадного входу, молодята зі своїми гостями чекали біля бокового.

На урочистому відкритті Лозівського відділу державної реєстрації актів цивільного стану, який переїхав до міського Палацу культури, першим приділили увагу офіційним особам. Представників міської влади та гостей з Харкова зустріли на парадному вході з оркестром та короваєм. У цей час молодята та їхні гості стояли біля бокового входу у Палац.

 

Офіційним особам показали нові кімнати РАЦСу, де тепер працюють спеціалісти, та обрядову залу.

Заступник начальника головного управляння юстиції  Харківщини Юлія Коваленко відзначила, що Лозівський РАЦС – кращий в області.

Після того, як священик Свято-Смоленського храму освятив обрядову залу, у ній провели реєстрацію молодят. Однак це не перша родина, яка узаконила свої відносини у новому РАЦСі. До його урочистого відкриття тут вже встигли зареєструватися 24 пари. Одна з них – навіть цього ж дня. Чому офіційне відкриття РАЦСу відбулося через кілька тижнів його роботи у новому приміщенні, мер Сергій Степанов пояснив так: “Я сьогоднішній захід не пов’язував би з побутовими, робочими моментами. Сьогодні підготовлені кабінети, завезені меблі. Сьогодні ми запросили гостей, і всі змогли приїхати, аби розділити з нами це свято. Тому 5 травня ми відкрили РАЦС”.

Працівники РАЦСу сподіваються, що після відкриття, лозівчан, охочих одружитися, ставатиме більше. Службовці ж у свою чергу планують зробити свою установу ще комфортнішою: в обрядовій залі збираються прикріпити дзеркала, встановити кондиціонер, а також відремонтувати боковий вхід Палацу культури.

Ірина Лєушканова

 

{youtube}D2Z-o6TP2-s{/youtube}