Панютине тепер оберігають хрести на в’їздах +vd

 

Встановити хрести допомогло ДП «Укрспецвагон». Воно посприяло і виготовленню дорожніх вказівників для селища.

Починати відродження Панютиного необхідно з духовності, вирішив директор «Укрспецвагону» Геннадій Бурцев та посприяв встановленню у селищі 3 хрестів-оберегів. Їх поставили на в’їздах у Панютене. 8 травня хрести освятили. Панютяни та місцеві керівники сподіваються, що такі обереги збережуть селище та допоможуть йому розвиватися.

Панютинський священик отець Іоан каже, він вже давно просив поклонні хрести для свого селища. Свящинник вдячний керівникам «Укрспецвагону» за таку поміч. Переконує, що з хрестами при дорозі панютяни будуть захищеними від всякої нечисті.

Мешканці селища тішаться оберегами. Кажуть, ті не лише селище від зла захищатимуть, а й місцеві дороги зроблять безпечнішими. Останнім часом на них гине багато молоді.

Лозівський міський голова Сергій Степанов говорить, що встановлені хрести – доказ того, що не словом, а ділом слід людям допомагати. Нещодавно керівництво «Укрмспецвагону» разом з лозівським та панютинським очільниками підписали угоду про соціальне партнерство. В рамках цієї домовленості і встановили хрести. Укрспецвагонівці також поставили показчики на в’їздах у селище.

Керівники «Укрспецвагону» разом з місцевими очільниками вже визначилися з подальшими діями. До 1 вересня підприємство допоможе відкрити у селищі

філію дитячого футбольного клубу «Лозова». А також подарує панютянам довгоочікувані автобусні зупинки. Їх, за словами директора ДП «Укрспецвагон» Геннадія Бурцева, мають встановити до 25 травня.

Анна Скрипник

 

{youtube}CTpjXnsNZhQ{/youtube}