Ветеран війни Олександр Міхайлєвіч створив найцікавіший будинок у Лозовій +vd

Гоподарю розфарбованого будинку по вулиці Комарова 92 роки. Його вже підводить здоров’я, але він не кидає малювати.

День Перемоги Олександр Міхайлєвіч називає своїм найголовнішим святом. Народився ветеран у Білорусії. Після семирічки потрапив на фронт. Пройшов зі своїм полком від Москви до Кенігсберга. Бачив багато смертей, тому про ті події неохоче розповідає журналістам, однак рідні ветерана знають: страхи війни і досі його не покидають.

 

Займатися малюванням Олександр Міхайлєвич почав ще у дитинстві. А ось ідея розфарбувати будинок перший раз народному умільцю прийшла на думку, коли він жив у селі Прятки. Саме в цей куточок України ветеран перебрався після війни. Зараз Олександр Міхайлєвіч мешкає у Лозовій. Сюди він переїхав більше 10 років тому поближче до дітей. Тут ветеран також перетворив звичайний дім на казковий.

Сьогодні здоров’я у Олександра Гавриловича вже не те. Тому невістка йому не дозволяє малювати. Однак народний умілець навіть і не думає кидати улюблену справу. У нього вже купа планів. Він хоче оновити малюнки на будинку, воротах та підфарбувати там, де полущилася фарба. У свої  92 непосидючий ветеран говорить, що не хоче і не буде сидіти склавши руки.

Ірина Лєушканова

 

{youtube}sOpCYV428dc{/youtube}