Лозівські водяники розповіли, чи чекати відключень води

Аварії, пориви, забиті труби та ремонти. У Лозовій 28 вересня стався складний порив на каналізаційній насосній станції. Окрім відключення води була загроза витоку стоків у водойму. Водяники із аварією впоралися та витіку запобігли. Непроста ситуація виникла за день до цього на водогоні Краснопавлівка-Лозова. Справи погіршило фейкове повідомлення у Фейсбук, що нібито у Лозовій відключатимуть воду на 3 дні. Лозівчани майже одночасно почали запасатися водою, через це тиск подачі води зменшився по всьому місту. Як комунальники справляються з поривами та чи чекати відключень ще – у відео.

3 коментарі

  1. прохожий

    Офигенно “оновили”. В старую трубу 400 мм вставили новую пластиковую на 200 мм. Снизив пропускную способность магистрали в 2 раза. А потом удивляемся – почему напора нет на этажах выше 4-го.

  2. на восьмом этаже вода еле бежит,трубы все сами заменили,бешеные деньги за воду платим ,а покупаться толком невозможно

  3. Сильно напор снизился,а на звонки в водоканал говорят что это мол из за того что сейчас якобы час пик,(круглые сутки).