Царедарівці та краснопавлівці попросили допомоги у «Патріотів» +vd

 

У Царедарівці клопотали за дітей, а у Краснопавлівці – за хвору маму. Свої біди люди долатимуть разом з «Патріотами».

У цих населених пунктах відбулися сходи благодійного фонду “Патріоти”. Він створений за ініціативи голови ради директорів індустріальної групи УПЕК Анатолія Гіршфельда. Благодійна організація допомагає мешканцям 5 районів Харківської області. Проблеми, які варто вирішити негайно, люди визначають самі на сходах.

Царедарівці вирішили у першу чергу підтримати місцеві школу та амбулаторію сімейного лікаря: вони знаходяться під загрозою закриття. Школі потрібна нова підлога у їдальні, а медзакладу — обладнання. Наприкінці сходів селяни обрали людей, які клопотатимуть за рішення цих проблем на загальній конференції фонду «Патріоти».

Люди чекають, що хоча б частина їхніх бід вирішиться. «Патріоти» та Анатолій Гіршельд вже допомагали Царедарівці та сусіднім селам. За гроші фонду раніше купували ліки для місцевої амбулаторії, допомагали з опаленням Полтавської школи, оплачували лікування хворих.

Про «Патріоти» пама’ятають і у Краснопавлівці. Фонд там допомагав ліцею та хворим людям. Зараз у громади знову виникло багато проблем. Утім у першу чергу мешканці селища прохають допомогти хворій на рак землячці. Далі у переліку — допомога школам, лікарні, будинку культури.

Краснопавлівці виявилися підготовленими до зустрічі з представниками фонду. З собою принесли списки  того, що потребують, та прорахували приблизну вартість необхідного. Усі ці проблеми «Патріоти», Анатолій Гіршфельд та мешканці селища долатимуть разом.

Анна Скрипник

 

{youtube}skPgfVH5sSU{/youtube}