Катеринівка перемогла у конкурсі соціальних міні-проектів +vd

Область дасть селу гроші для ігрового майданчика, а держава має допомогти з відновленням будинку культури.

Катеринівська сільська рада перемогла в обласному конкурсі міні-проектів «Разом у майбутнє». 23 травня про це повідомили на сесії районної ради. Таке змагання проходило вперше. Його запровадила Харківська обласна рада. Села та селища з усіх районів Харківщини направили на конкурс понад 300 проектів. Серед них було 7 катеринівських.

Сільський голова Андрій Чабан поставив собі за мету відновити залу для укладання шлюбів. Вона знаходиться у будинку культури. Для цього відправив на область проект. У ньому написав, якою має бути приміщення та скільки для цього необхідно грошей.

Аби збільшити шанси на перемогу, катеринівці розбили прохання про відродження будинку культури на маленькі проекти. Це ремонт приміщення для реєстрації шлюбів, відновлення глядацької  зали, ремонт будівлі. Область прийняла усі ці проекти і направила їх на загальноукраїнський конкурс.

Допомога надійде і на ремонт меморіалів у Катеринівці та Михайлівці. Місцева рада за власні гроші вже почала там частковий ремонт.

Пощастило також дитячому садочку. На його подвір’ї встановлять новий ігровий майданчик. Нині у садочку виховується 67 діток.

Катеринівка єдина з району виграла у конкурсі проектів. Андрій Чабан пов’язує це з наполегливістю сільської ради.

Анна Скрипник

 

{youtube}NaQubNPD1i4{/youtube}