Лозівський Петро-Павлівський храм відсвяткував «іменини» +vd

УДень первоверховних апостолів Петра і Павла, 12 липня, до Лозівського Петро-Павлівського зійшлися і з’їхалися гості.

 

 

У  той храм, де престольне свято, за традицією приходять і приїжджають віруючі та священики з усіх приходів округи. Тож Петро-Павлівський цього дня приймав гостей. Через спеку і велику кількість людей, молебень після  літургії відслужили на вулиці.

І гості і прихожани Петро-Павлівського з нетерпінням чекають того моменту, коли можна буде прийти на службу вже у нове приміщення храму, який будується на 3-му мікрорайоні. Зводять храм усім миром. Прихожани допомагають і коштами, і роботою. На сьогодні всі фасадні роботи у храмі майже закінчені. Будівельники почали працювати у середині. Зробили своди, провели електрику. Залишається вирівняти стіни, зробити підлогу. Планують все це закінчити у цьому році. А ось підключення опалення залишиться на наступний.

Керує роботами і фізично, і духовно настоятель Петро-Павлівського храму отець Петро. 9 років тому, коли він взяв будівництво під свою опіку, поставив мету – храм буде з золотими куполами. Слово витримав. Сьогодні він мріє про різний іконостас з натурального дерева.

Інна Воробйова

 

{youtube}FYV_5v4eP00{/youtube}