У мерії говорять, що Лозова готова до холодів +vd

У Лозовій усе житлово-комунальне господарство повністю готове до холодів. Про це сьогодні, 18 вересня, на своїй прес-конференції заявив перший заступник мера Володимир Денисенко.

Зокрема, він відзначив, що теплові мережі по місту наповнені, котельні чекають запуску, договір на закупівлю газу для них має бути підписаний найближчим часом. Усе це повинно забезпечити безперебійний початок опалювального сезону.

Зараз, за словами першого віце-мера, відбувається наповнення внутрішньобудинкових теплових систем і завершуються ремонти дахів. “Якщо минулого року відремонтували 2 тисячі квадратних метрів покрівель, то у цьому році на сьогоднішній момент зроблено 9 тисяч квадратних метрів і додатково ще тисячу зробимо”, – повідомив Володимир Денисенко.

На питання, чи буде збільшуватись тариф на тепло у 2012 році, перший віце-мер відповів, що це залежатиме від політичної волі у державі. Нагадаю, діючі розцінки для населення покривають тільки 40% витрат тепловиків. Ті давно подали заявку на збільшення тарифу у спеціальний державний орган — національну комісію з регулювання у сфері комунальних послуг. Поки що відповіді по цій заявці немає.

Валерія Гецко

 

{youtube}gstSy79XR7w{/youtube}