В останні дні Масляної секретами приготування смачних млинців ділиться кухар з величезним стажем.
Як зробити млинці різноманітними та незвичайними, знає кухар з 32-річним стажем Валентина Геєць. Аби млинці не вийшли грудкою, говорить, треба лише правильно зробити тісто. А для цього потрібні яйця, молоко, борошно, цукор, трохи олії. Обов’язково смажити тільки на розжареній пательні. Та є ще секрет, який допомагає жінці приготувати найсмачніші млинці, – це душа, настрій та задоволення від приготування.
А щоб зробити млинці незвичайними, використовують різноманітні начинки. Кухар розповідає, можна брати все, чого душа забажає. М’ясо, рибу, різні солодощі і, безперечно, фрукти. А ось готуючи млинці з сиром, Валентина Геєць замість молока у тісто додає кефір. Запевняє, смак виходить незвичайний.
До того ж млинці можна подавати до столу не тільки зі сметаною. Валентина пояснює: все залежить від того, з якою начинкою страва. Якщо з м’ясом, то подавати краще з маслом. Якщо солодкі – притрусити цукровою пудрою. А можна взагалі зробити млинцевий торт.