У Лозовій відбудуться автоперегони за участю картингістів +vd

У Лозову повертається картинг. Це видовищні перегони на маленьких, але дуже швидких машинах — картах. Їхні змагання будуть частиною вже традиційного для Лозової автошоу — швидкісного маневрування на автомобілях на Кубок міського голови. Воно відбудеться вже цієї неділі, 21 жовтня.

Змагання зі швидкісного маневрування на картодромі “Лоза” проходитимуть уп’яте. Родзинкою цих перегонів стане довгоочікуване повернення картингових змагань. Ця траса колись спеціально будувалася під них. Тут картингісти з’ясовуватимуть, хто кращій, вперше за останні 7 років.

У недільних змаганнях візьмуть участь близько 20 картингістів і приблизно стільки ж гонщиків вийдуть на звичайних легкових автомобілях. У перших буде масовий заїзд, другі ж по черзі проходитимуть трасу на час і демонструватимуть фігурне водіння.

Зараз картодром готують до змагань — тут прибирають, косять, пиляють. Але для того, щоб карти таки вийшли на старт, трасу треба трохи відремонтувати — прибрати ями і кілька дуже небезпечних трамплінів. Організатори змагань — молодіжний комітет “Лозова — Харків — Карт” — запевняють, що лозівські шляховики пообіцяли допомогти.

Урочисте відкриття перегонів призначене на 11:30 у неділю, 21 жовтня.

Валерія Гецко

 

{youtube}ZY4956YtLW4{/youtube}