Лозівську владу стурбувала незаконна торгівля бензином вздовж міських доріг

Протизаконно і вогненебезпечно. Протягом двох тижнів у Лозовій невідомі продавали бензин — у баклажках з-під води прямо вздовж доріг. На сесії міськради у середу, 24 жовтня, один з депутатів офіційно підняв це питання. Того ж дня баклажки з пальним зникли з вулиць міста. Торговці залишили по собі купу слідів і незадоволених клієнтів.

Продаж російського бензину на лозівських вулицях депутати обговорювали між собою ще до початку сесії. На самому ж засіданні з депутатським запитом до міського голови звернувся регіонал Валерій Рохман. Міський голова відповів, що вже доручив це питання правоохоронцям — особисто начальнику лозівської міліції.

Бензином у 5- і 10-літрових баклажках торгували протягом двох тижнів. Точок було кілька, переважно на виїздах з міста — на Харків, на Близнюки, на Павлоград, розповідають водії. А ще на Авилівці, біля гаражів за 4 мікрорайоном та на односторонці в районі “Заводської”.

Там, де стояли, вони лишили написи. Власники розмальованих гаражів їх ледь не побили, але торговці взялися все зафарбувати. Пофарбували 2 з 6 зіпсованих воріт, а потім кудись поділись, кажуть у гаражному кооперативі на Димитровому.

Торговці зникли разом із бензином у день міськрадівської сесії і приїзду губернатора Харківщини. По собі залишили сліди, приладдя і розчарування клієнтів. Той начебто російський бензин по 10 гривень за літр був поганим, так його ще й не доливали, не на камеру розповідають автолюбителі.

Після звернення міськвиконкому правоохоронці перевірили усі заявлені точки, повідомила помічник начальника лозівської міліції Тетяна Носова. Докладно розповісти про роботу відносно незаконної торгівлі бензином у міліції обіцяють одразу після виборів. Зараз майже весь особовий склад зайнятий охороною дільниць, комісій і бюлетенів.

Зайнятістю правоохоронців, схоже, вирішили, скористатися торговці бензином. Сьогодні, 26 жовтня, вони знову з’явилися на виїзді з Лозової у бік Харкова і у районі Димитрова. Звідси, щоправда, вони швидко втекли, не дочекавшись викликаної міліції.

Валерія Гецко

 

 {youtube}josrxk_Uew4{/youtube}