Змінили форму на вечірні сукні та костюми: на Лозівщині пройшли випускні

На Лозівщині пройшли випускні вечори. Цьогоріч 27 червня з навчальними закладами попрощалися 325 колишніх школярів тергромади.

Серед  колишніх одинадцятикласників 25 медалістів.

Софія – цьогорічна випускниця Лозівського ліцею №4. Дівчина розповіла, ретельно готувалася до свята. Про свій образ потурбувалася заздалегідь.

 «Мабуть тисяч 15 (витратила на святковий образ). Я собі не уявляла ніякої сукні. Просто міряла, мені  сподобалось, я закохалась у цю сукню і купила її», – Софія, випускниця Лозівського ліцею №4.

Однокласниця Софії Діана поділилася, на святкове вбрання, зачіску, макіяж та взуття витратила трохи більше 10 тисяч гривень. На відміну від однокласниці, сукню купувала за кілька днів до свята. Найбільше випускниця сумуватиме за своїми друзями та шкільними витівками.

Привітати випускників прийшли народний депутат Анатолій Гіршфельд та міський голова Сергій Зеленський.

«Вы источаете такой огромный заряд энергии, такой оптимизм, такую радость, которую, я хотел бы, чтобы вы сохранили на долгие годы. Я хотел бы, чтобы вы сформулировали свою мечту и цель, к которой вы будете идти по жизни», – Анатолій Гіршфельд, народний депутат України.

«Хотів би побажати дітям, щоб в них доросле життя почалося красиво, як вони самі. Щоб поменше було проблем», – Сергій Зеленський, Лозівський міський голова.

В останній момент до святкового дня у навчальному закладі готувався гімназист Едуард.

«Честно вам скажу, сегодня поехал и все купил – в последний день. Чтобы не переживать, сегодня встал спокойно, выспался , поехал все купил, оделся и спокойно все сделал»,  – Едуард, випускник Лозівської гімназії.

У залі за своїх дітей хвилювалися та водночас раділи батьки та рідні. Готуватися з дитиною до випускного важко, а особливо, коли їх одразу двоє, поділилася мама близнят Анни та Єлизавети – Наталя.

Успіхів у вже дорослому, самостійному житті та здійснення мрій, випускникам  побажали народний депутат Анатолій Гіршфельд та міськголова Сергій Зеленський.

Після свят у школах випускники традиційно пройшли урочистою ходою проспектом Перемоги, у супроводі муніципального оркестру.

Далі випускники тергромади продовжили відзначати закінчення школи у міському Палаці культури.

Там для колишніх школярів влаштували концерт.  Найсумлінніших випускників та їхніх батьків відзначили подяками і подарунками від міських керманичів  та смарт годинниками від Всеукраїнського благодійного фонду «Патріоти».