Приховані сторони бального танцю: у Лозовій пройшов турнір “Кубок “Еліт” +vd

Вже більше 10 років у Лозовій проходить турнір з бального танцю “Кубок “Еліт”. Його організували директорка Палацу культури Алла Михайлова та бальник Роман Соковиков. Цього разу на змагання завітали танцівники більш ніж з 9 міст. Вперше приїхали з Горлівки та Єнакієвого. Географія розширилась, але танцівників менше, ніж минулого разу, говорить Алла Михайлова.

На паркеті показували свої танцювальні навички як бальники-початківці, так і дорослі, досвідчені пари. Вони танцювали європейську та латиноамериканську програми. На сцені бальники легко і просто виконували різні танцювальні “па”, однак щоб так витанцьовувати, парам доводиться щотижня важко працювати.

Лозівські танцівники Аліна та Володимир весь вільний час проводять у танцювальному залі, розповідають вони. Займаються цілий рік. У них немає літніх канікул, інколи доводиться навіть навчання прогулювати. Танцівники роблять усе, аби не втратити форму та професійно рости. Володимир та Аліна говорять, що до втоми і мозолів на ногах вже звикли.

Не тільки бальники, а й їхні батьки прикладають великі зусилля. На плечі мам і тат лягають чималі фінансові витрати. Батькам доводиться викладати тисячі гривень: і за тренування платити, і за змагання. А ще на дорогу, костюми, взуття. Крім цього мами і тата повинні ще й морально підтримати своє чадо.

Турнір тривав практично цілий день. Оцінювали танцювальні здібності бальників судді Ради української танцювальної асоціації, серед яких були і представники з Лозової. Цього разу більше нагород дісталося бальним танцюристам із Запоріжжя. Майже всі лозівські танцівники позаймали останні місця. Першою стала лише доросла пара, Аліна та Володимир з клубу “Еліт”. Крім грамот, медалей та кубків, бальники отримали у подарунок рушнички.

Ірина Лєушканова

____________________

На сегодняшний день у современных украинцев появилась возможность приобретать одежду и обувь знаменитых брендов, которые уже давно знакомы заграницей. Предлагаем вашему вниманию фирменный Reebok интернет магазин, где вы найдете качественную обувь и одежду.

___________________

На правах реклами

 

{youtube}d5bRzOIx6f4{/youtube}