Більшість платників податків задоволена податковою службою, підсумували там +vd

Податківці підбили підсумки опитування, яке вони провели у жовтні. Нагадаю, тоді платники податків мали можливість анонімно оцінити і діюче податкове законодавство, і своє спілкування з податковими органами. Лозівські представники служби відповідями місцевих бізнесовців задоволені.

156 лозівських платників податків взяли участь в анонімному опитуванні Державної податкової служби України. 40% з них — підприємці. У Лозівській об’єднаній податковій інспекції відповідями задоволені.

“8 з 10 платників позитивно оцінили роботу Лозівської ОДПІ. Лише 2% опитанних на питання “Як ви оцінюєте діяльність Державної податкової служби України?” надали негативну оцінку”, – говорить Тетяна Бовкун, заступник начальника Лозівської об’єднаної державної податкової інспекції.

Діючу систему оподаткування на “добре” та “відмінно” оцінили майже дві третини учасників опитування. Майже 85% вважає, що стосунки податкової з платниками цього року покращилися. Невдоволеними залишилися 9%.

За словами Тетяни Бовкун, багато підприємців побажали, щоб податкова частіше з ними зустрічалася і роз’яснювала податкове законодавство. “З одного боку, це позитивна реакція, тобто довіра до податкової інспекції як до партнера, – говорить вона. – А з другого боку, можна розцінити ці вислови, що ще система оподаткування потребує вдосконалення і суттєвого покращення”.

Для цього у Лозівській ОДПІ знову цікавляться думкою платників податків. До 20 листопада тут чекають їхніх пропозицій відносно вдосконалення податкового законодавства.

Валерія Гецко

 

{youtube}EEf48rD6xOI{/youtube}