Лозівські лінійники затримали лозівчанку з метадоном +vd

Лозівчанку з блідим обличчям та темними колами під очима лінійники помітили одразу, говорить слідчий по цій справі Наталя Поляцкова. 26-річна жінка правоохоронцям не опиралася і від знайденого метадону не відхрещувалася. Переконувала, що взяла його у невідомого виключно для себе. Однак й за це в Україні передбачена кримінальна відповідальність. За зберігання метадону без мети збуту жінці загрожує ув’язнення строком на 3 роки.

За словами слідчого дівчина вже була засуджена на умовний строк з тієї ж причини. Ймовірно, що й зараз на неї чекає обмеження волі, адже жінка зберігала мало метадону – всього 0,03 грама наркотику. Цього вистачить лише на одну ін’єкцію. Вартість дози – 200 гривень. 

Метадон для лозівських лінійників рідкісна знахідка – це перший випадок за останні 2 роки. Здебільшого підозрілих лозівчан затримують з «травичкою». Та й то рідше, ніж раніше. За 9 місяців нинішнього року порушили на третину менше кримінальних справ стосовно наркотиків, ніж за аналогічний період минулого року.

Ці показники не істотно відрізняються від результатів інших лінійних відділів Південної залізниці, переконують міліціянти. 

Анна Скрипник

 

{youtube}mKzBjQV8rdM{/youtube}