У Лозовій лише одна пара наважилась побратися 12.12.12 +vd

У цьому столітті останній раз повторюється число дня, місяця та року. Одна лозівська пара вирішила скористатися такою нагодою і одружитися 12 грудня 2012 року.

Наречена Яна говорить, що ще школяркою мріяла побратися саме у цей день.

Молодята сподіваються: їхній шлюб — на все життя. Закохані жартують: «Якщо одружувалися у визначну дату, то, не дай Боже, й розбігатися треба так само». А наступний раз дата тричі повториться лише у 2101 році.

Наречені запросили на весілля 80 чоловік, здебільшого, працюючу молодь. Відтак гостям весілля Яни та Ігора у будень запам’ятається надовго. Згадуватимуть його і лозівчани, які пам’ятають відеозізнання Ігора. У вересні хлопець у програмі телекомпанії «Сігма» «Час для вас» запропонував коханій руку та серце.

Батьки молодят дуже хочуть, аби історія Яни та Ігора і далі була схожа на казку. Але зайве не обнадіюють, мовляв, всяке у подружньому житті буває.

Астрологи переконують, що чоловік та жінка, які побралися 12.12.12, воюватимуть за лідерство. Ймовірно, лозівчани на це зважили, бо, за словами начальника Лозівського РАЦСу Світлани Заварзи, у цей день у місті побралася лише одна пара.

Анна Скрипник

 

 

{youtube}7_L0jIPkshs{/youtube}