Лозівські правоохоронці святкували День міліції з близнюківськими колегами +vd

Цього року близнюківці влилися в колектив Лозівського міського відділу міліції. Тож на урочистому концерті з нагоди професійного свята, який проходив у приміщенні Лозівської міськради, правоохоронців вітали представники влади відразу 2 районів.

Представники лозівської міської та районної влади, а також близнюківської селищної виходили не тільки з привітаннями. Вони нагородили кращих правоохоронців подяками та квітами.

До професійного свята 142 працівники відділу отримають премії у розмірі 500 гривень, а з 27 знімуть раніше накладені стягнення. Такою новиною порадували міліціонерів їхні керівники. Начальник Лозівського міського відділу міліції Микола Пономар, окрім діючого особового складу, поздоровив також  ветеранів, а особливо їхнього лідера Людмилу Рязанцеву. Та, у свою чергу, подякувала за турботу та побажала колективу добра.

Людей у погонах поздоровив головний суддя Лозівщини Олександр Ткаченко. Він подарував міліціянтам м’ячі — аби ті ще більше займалися спортом.

Хвилиною мовчання та корзиною квітів, яку поклали до пам’ятного знаку, присутні вшанували загиблих лозівських міліціонерів.  Після цієї сумної ноти свято продовжилось. Правоохоронців розважали співаки та танцюристи міського Палацу культури.

Інна Воробйова 

 

{youtube}BiujqYMvVWA{/youtube}