Почесному громадянину Лозової Володимиру Лившицю виповнилося 80 років +vd

Поздоровляли Володимира Лівшиця у Лозівській міській лікарні. Він очолював цей медичний заклад з 1975 по 2011 рік. Зараз тут працює лікарем. 16 січня маленький конференційний зал ЛМЛ ледве вмістив усіх бажаючих привітати ювіляра.

Майже 60 років свого життя Володимир Лівшиць віддав лозівській медицині. Спочатку працював лікарем-рентгенологом у ЦРЛ, потім став заступником головного лікаря у цьому ж медичному закладі. А у 1975 році очолив Лозівську міську лікарню. За відгуками його колег, він був її справжнім батьком.

Володимир Лівшиць — не лише медик. Він брав активну участь у громадському житті Лозової. Був депутатом міської ради, членом виконкому. За усі заслуги йому присвоїли звання Почесний громадянин міста.

Телефоном винуватця свята поздоровив депутат Верховної Ради України Анатолій Гіршфельд. Привітати ювіляра прийшло багато його колег, нинішні і колишні керівники медичних закладів Лозової, медики Лозівської міської лікарні. Всі були одностайні: такого доброго до людей, мудрого і справедливого керівника у Лозовій, мабуть, більше немає.

Не зважаючи на поважність ювілейної дати, поздоровляли Володимира Лішиця і зі сльозами хвилювання, і з щирим сміхом. Жартували і вітальники, і сам ювіляр.

По-родинному тепле святкування 80-річчя Володимира Лівшиця  закінчили хоровим віншуванням – піснею «Мы желаем счастья вам».

Інна Воробйова

 

{youtube}eQxBxIie57E{/youtube}