Лозівських газовиків перепідпорядкували Красноградській філії “Харківгазу” +vd

Лозівська філія “Харківгазу” втратила статус самостійного підрозділу. Вона влилася у Красноградську філію. Так вирішила наглядова рада акціонерного товариства “Харківгаз” ще у вересні минулого року.

На будівлі ще не змінили жодної вивіски, але лозівський підрозділ газовиків — більше не філія “Харківгазу”, а лише дільниця Красноградської філії. Офіційно причиною змін у газовому господарстві є укрупнення підрозділів та оптимізація чисельності працівників, пояснює начальник Лозівської дільниці Андрій Безкровний. Скорочення торкнулися переважно керівних посад. Але й цих людей, говорить начальник, здебільшого працевлаштували — у Краснограді.

Тих керівників, які залишились у Лозовій, – понизили. Колишній начальник філії Андрій Безкровний — тепер начальник Лозівської дільниці, а Ольга Лебеденко, яка раніше займала цю посаду, — тепер майстер.

Водночас робочих, навпаки, побільшало. Зокрема, на кожній з місцевих дільниць — Лозівській, Близнюківській та Краснопавлівській — тепер є власна цілодобова аварійка.

А ось для абонентів на Лозівщині й Близнюківщині взагалі нічого не змінилося, говорить Андрій Безкровний: на місці залишилися і абонпункт, і служба з обслуговування побутових об’єктів, і проектне бюро, і будівельно-монтажне бюро, і навіть головний інженер Красноградської філії частину робочого часу проводитиме у Лозовій.

У новому режимі лозівські газовики працюють кілька тижнів. Споживачі так само юрбляться у їхньому абонентському пункті. Вони гучно скаржаться один одному на те, як неправильно комп’ютер “Харківгазу” підраховує кількість спаленого ними газу. А ось змін у роботі підприємства і справді, кажуть, не помітили.

Що може бути важливо для абонентів — терміни обробки документів після реорганізації підприємства також не повинні збільшитися. У цьому завіряє начальник Лозівської дільниці.

Валерія Гецко

 

{youtube}KMp1Hs6L648{/youtube}