Лозівська міліція затримала молодика, якого підозрюють у скоєнні 15 крадіжок +vd

Наприкінці березня до міліції звернулися 2 лозівські пенсіонерки, сусідки по приватному сектору. Вони поскаржилися, що невідомий вкрав з їхніх будинків гроші: в однієї — 175 гривень, в іншої — 11,5 тисяч. Того дня жіночки бачили на вулиці незнайомого хлопця років 30-ти — той підозріло вештався і заглядав у двори. Постраждалі дали його детальний опис.

“І його було затримано поряд з центральним ринком, – розповідає помічник начальника Лозівського міськвідділу міліції зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Тетяна Носова. – Він йшов, працівниками карного розшуку його було затримано, при ньому знаходились гроші, які він викрав. Гроші було вилучено, на щастя, він їх не встиг витратити, гроші були повернуті потерпілим”.

Як з’ясувалося після затримання, на рахунку молодика якнайменше 15 подібних крадіжок. У міліції говорять, що мають докази для кожного із встановлених фактів. Перший із них датується листопадом минулого року.

Усі крадіжки скоювалися вдень. Своїх жертв чоловік знаходив саме у приватному секторі, промишляв у Лозовій, у Панютиному, у Домасі. Суми виносив різні — від кількасот гривень до кількох тисяч. Як він потім пояснив слідству, на злочин його штовхнуло нужденне становище — треба було годувати дитину.

Чоловікові 29 років, він лозівчанин, має родину і раніше вже був засуджений за крадіжку. Поки триває слідство, підозрюваного утримують під вартою.

Валерія Гецко

 

{youtube}2Wx3HvQWCd8{/youtube}