Фінал кубка Лозової з футболу був результативним але суперечливим +vd

Змагання відбулось 6 квітня у дитячо-юнацькій спортивній школі «Юність». У фіналі зустрілись команди «Балтика» та «Динамо». У першій грали торговельні представники, у другій – правоохоронці, переважно близнюківські.

Уже на перших хвилинах «Балтика» відкрила рахунок. Олексій Єникеєв забив перший, а незабаром і другий гол суперникам. Після такого результативного початку динамівці активізувалися. Біля воріт торговельних представників стало гаряче. Воротар «Балтики» Євген Кобзар витримав усі атаки, а потім, як сказав сам, пропустив безглуздий м’яч. Торговельні представники неправильно поставили стінку на штрафний.

З невеликою різницею команди дружньо відіграли перший тайм. У другому почались суперечки. Гравці «Динамо» звинувачували арбітрів у підсужуванні «Балтиці». Судді натомість відповідали, що у програші завжди звинувачують рефері.

Цікава та результативна, на думку арбітрів, гра завершилась таки поразкою правоохоронців. З рахунком 4:3 Кубок Лозової здобула «Балтика». Ображені динамівці на церемонію нагородження не вийшли. Від них був лише один представник.

На «Балтику» ж тепер чекає Суперкубок. 11 квітня торговельні представники зустрінуться з переможцями першості міста – податківцями.

 

Анна Скрипник

 

{youtube}Nwtlzm88S78{/youtube}