Лозівські афганці почали відновлювати клумбу на 2 мікрорайоні

У Лозовій почали відроджувати квітники, які стояли занедбані ледь не з радянських часів.

Над однією з таких клумб на 2 мікрорайоні працюють лозівські воїни-інтернаціоналісти. Сьогодні, 20 квітня, вони почали встановлювати бордюри навколо квітника перед будівлею, де знаходяться офіси громадських організацій.

«Тут п’ять організацій: спільнота глухих, спільнота сліпих, діти війни, чорнобильці та ми, афганці. Ми розуміємо, що глухі та сліпі – це не той контингент, що буде бордюри тягати. Ну а ми поки що при здоров’ї, будемо займатися», – говорить голова Лозівського міськрайонного відділення Українського союзу ветеранів Афганістану Сергій Слєпцов.

Бордюри виготовив ЛКМЗ у рамках соцпартнерства з містом. Сергій Слєпцов зізнається, що він та його товариші по спілці не знають, як саме їх встановлювати. Але запевнив, що будуть намагатися зробити усе акуратно та красиво.

Які квіти посадять у клумбі, поки невідомо, зазначив голова спілки афганців. За його словами, зараз ескізи квітника розробляють лозівські школярі. Найкращу роботу втілять у життя, а її автор отримає диплом від Лозівської спілки афганців.
Анна Красноперова