Чотиримісячній дівчинці з Лозівщини потрібна матеріальна підтримка +vd

Чотиримісячна Валерія лікується від народження. Вона третя дитина у родині Володимира та Христини із села Смирнівка.

За третіми пологами ніхто не очікував біди. Те, що з донечкою щось не так, мама зрозуміла відразу після того, як народила. Жінка побачила: дівчинка не рухається, у неї не діє ручка. Як потім з’ясувалося, у малечі проблеми з хребтом, шиєю та тазом.
Першими на біду родини відгукнувся благодійний фонд «Патріоти», який діє за підтримки народного депутата України Анатолія Гіршфельда.
На лікування дитини виділили кошти. Але цим підтримка депутата не обмежилась. Він уповноважив своїх помічників, аби ті через обладміністрацію та заступника губернатора Ігоря Шурму посприяли ефективному лікуванню малечі в обласній лікарні.
У кінці липня маленька Лерочка з мамою знову поїде у Харків. Її перебування у лікарні на контролі народного депутата. Та якщо є люди, які теж можуть допомогти дівчинці, батьки Валерії, що мають невеликі статки, будуть цьому дуже раді. Гроші потрібні і на дорогу, і на памперси, і на харчування, і на багато чого іншого.
За словами пані Христини, харківські лікарі говорять, якщо саме зараз інтенсивно займатися Лериним оздоровленням, є надія, що з патологією дівчинки можна буде розпрощатися.
Для бажаючих допомогти: телефон батьків дівчинки є у редакції телекомпанії.
Інна Воробйова

{youtube}JSleR5wtI1o{/youtube}