Молоді лозівчани отримали призи за «Фотополювання» +vd

У конкурсі «Фотополювання», який влаштував лозівський Центр молоді, взяли участь шість чоловік віком від 14 до 35 років. Лозівчани, які побачили фотографії, кажуть, що по роботах і не вгадаєш, хто з авторів старший, а хто молодший.

У своїх фото конкурсанти розкрили п’ять тем: затишні куточки нашого міста, історія у фотографіях, щасливі лозівчани, ми за здоровий спосіб життя та майбутнє Лозової. Як говорить учасник конкурсу Олег Полянський, аби гарно сфотографувати, йому прийшлося попотіти.

«Складно фотографувати. Тому що багато хочеться, а не завжди можна реалізувати те, що бажаєш. І хотілося би згідно тем фотографії робити. Ну як вийшло. Судити глядачам», – каже пан Олег.

Оцінити роботу учасників лозівчани мали змогу впродовж святкового концерту. За цей час проголосували 173 чоловіки. 3 місце у конкурсі «Фотополювання» отримав Олег Полянський, 2 місце посіла Катерина Стаярчук. Перше ж місце з 65 балами отримав Олексій Яриш.

Усі призери отримали дипломи за участь та подарунки – фотоальбоми. Як розповіли працівники Центру Молоді, конкурс “Фотополювання” вони планують проводити надалі.

Анна Красноперова

 

{youtube}3GJbVh63gQ8{/youtube}