На Лозівщині один молодий селянин ледь не вбив іншого +vd

У селі Катеринівка Лозівського району стався замах на вбивство. Як повідомляють у Лозівському міськвідділі міліції, 24 червня у двір до 27-річного місцевого мешканця прийшов молодий розлючений односелець.

Хлопці сварилися і дуже кричали, розповіли правоохоронцям родичі потерпілого. У ході сварки гість дістав з кишені кухонного ножа і кілька разів вдарив чоловіка у груди, живіт, а потім ще й у спину. Підозрюваний того ж дня втік до Бердянська — ховатися у своєї бабусі.

“Наступного дня його було повернуто у Лозову, – говорить Тетяна Носова, помічник начальника Лозівського міськвідділу міліції зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ. – І він розповів, що за декілька годин до цієї трагедії між ними виникла сварка. Вони в одній компанії сиділи і розпивали спиртне. Коли потерпілий став його ображати, наш підозрюваний — він цього не стерпів. Він-то й пішов додому, але ходив там, довго думав, взяв ножа і вирішив прийти помститися”.

Зараз підозрюваний знаходиться під вартою, а його жертва — у Центральній районній лікарні. Після нападу потерпілого прооперували — у нього була пошкоджена легеня. Зараз його стан стабільний, повідомляють у міліції.

Валерія Гецко

 

{youtube}p_4MEpN4CKg{/youtube}