Лозівська міліція викрила у Лозовій два наркокубла за скаргами сусідів +vd

Наркокубло на 4 мікрорайоні, оперативне фото міліції, ТРК Сігма

Оперативне фото

Два кубла виявили працівники Лозівського міськвідділу міліції. На обидва правоохоронців вивели мешканці сусідніх помешкань.

 

“Нехороша” квартира

Одне з кубел знаходилося у квартирі в одній з багатоповерхівок на 4 мікрорайоні. Коли правоохоронці прийшли проводити санкційований огляд, п’ятеро друзів господаря житла знаходились всередині і вживали щойно зварений наркотик, розповіли у міліції.

Наркокубло на 4 мікрорайоні, оперативне фото міліції, ТРК Сігма

Оперативне фото

У цьому помешканні, окрім наркоманів і шприців, правоохоронці знайшли прекурсори — речовини для виготовлення наркозасобів — та сушені коноплі.

Огляд міліція проводила за скаргою сусідів. У заяві люди зазначили, що у під’їзді постійно пахне йодом та хлором, валяються шприци зі слідами коричневої речовини, а одній з квартир постійно стоїть галас.

Тепер у ній має стати тихіше: її господарю загрожує кілька років в’язниці.

 

Нічого, крім доказів

Друге кубло виявили у приватному будинку на вулиці Рози Люксембург — також за скаргою сусідів.

“Коли працівники міліції прийшли оглядати подвір’я цього громадянина, то воно було буквально всіяне шприцами. Там виготовляли наркотики, вживали їх. Шприци навіть не намагався ніхто прибирати. Як вживалося — покидали його, і в будинку, і на подвір’ї”, – розповіла Тетяна Носова, помічник начальника Лозівського міськвідділу міліції зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ.

Окрім шприців, правоохоронці виявили залишки наркотику, згортки з його складовими, пакунки з-під медикаментів. Цими доказами були під зав’язку набиті два мішки на подвір’ї — господар приготував їх, щоб викинути. Окрім доказів, у мішках практично не було ніякого сміття. Правоохоронці навіть запитали, що ж тоді їв господар будинку.

Наркокубло по Р.Люксембург, кадр з оперативного відео ТРК Сігма

Кадр з оперативного відео

Також міліціянти знайшли кілька кущів конопель, що росли на городі, та вже сухі кущі у схованці. Молодий господар подвір’я зізнається: посадили спеціально. Начебто для себе.

Підозрюваний зараз знаходиться під підпискою про невиїзд.

 

Результати операції “Мак”

Окрім двох наркокубел та факту зберігання прекурсорів, у ході операції “Мак” лозівські правоохоронці виявили 7 випадків незаконного посіву коноплі та 5 фактів її незаконного ж зберігання.

Операція “Мак”, спрямована на боротьбу з незаконним обігом наркотиків, триває все літо. Саме у цей час наркомани заготовляють собі зілля на зиму, пояснюють у лозівській міліції.

Валерія Гецко

 

{youtube}TgGDxUU3_x8{/youtube}