У Лозовій вперше відбувся всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий турнір +vd

Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий турнір присвятили пам’яті лідера лозівського громадського руху інвалідів Олега Лебідя. Ініціатором та організатором турніру, який проходив 13 липня, виступив лозівський центр реабілітації інвалідів та дітей-інвалідів. Голова центру Володимир Павлов говорить, що на турнір зібралося майже 30 людей з вадами здоров’я.

«З Куп’янська представник приїхала, з Харкова два представники. І ось з Черкас представники. Я вважаю, що нормально. Хоча б хтось окрім нас приїхав», – каже Володимир Павлов.

Учасників турніру поділили на дві групи: чоловічу та жіночу. Конкурсанти кидають м’яч на дальність, грають у городки, шашки у піддавки, дартс та у боче, головним завданням якого є докинути м’ячика до центру намальованого на землі кола.

Самі ж конкурсанти кажуть, що завітали на турнір не заради перемоги, а щоб просто пограти, поспілкуватися між собою та вшанувати пам’ять свого товариша Олега Лебідя.

«Тут суперників немає, переможців немає. А призи… Це не важливо», – говорить учасниця турніру Олена Півень, яка приїхала з Харкова.

Але як і усі конкурси, турнір отримав своїх переможців. Після підрахунку балів судді оголосили призерів кожного з конкурсів та тих, хто набрав загальну найбільшу кількість балів за усі завдання. За призові місця конкурсантам вручили дипломи та медалі, за перше ж місце ще й подарунок. Підчас вручення нагород гість турніру регіонал Олександр Неділько видав партійні білети Партії Регіонів.

Анна Красноперова

 

{youtube}0GLt8f1qamk{/youtube}