Турнікет на вході до Лозівської міської ради повноцінно запрацює з жовтня +vd

До 1 жовтня усім працівникам підрозділів міської ради мають видати іменні картки для проходу через нову систему контролю доступу, повідомив керуючий справами виконкому міськради Юрій Кушнір. А лозівчанам для того, щоб потрапити всередину, доведеться вивчити розклад приймальних днів.

Контроль до секунди

Поки турнікет у міській раді працює у тестовому режимі — він пропускає усіх. Але щойно виконкомівцям роздадуть іменні картки, систему переведуть в основний режим. Вона пропускатиме або за картками, або спеціальну кнопку натискатиме диспетчер.

Найперше ця система фіксуватиме, о котрій держслужбовці приходять на роботу і коли йдуть додому, пояснює керуючий справами виконкому Юрій Кушнір. Це автоматизація обліку робочого часу. На 8 годину ранку кожного дня кадровики вже матимуть список осіб, хто прийшов на роботу. Їм більше не треба буде звіряти журнали приходу й заповнювати списки вручну.

Пускатимуть всіх, але у приймальний час

До більшого порядку доведеться звикати й лозівчанам. До посадовців їх пропускатимуть безперешкодно, але лише у приймальні години, говорить Юрій Кушнір. Розклад вже зараз вивішений у вестибюлі, але згодом його обіцяють повісити поруч з турнікетом.

У неприймальні години посадовці не байдикують, пояснює керуючий справами: вони готують документи і відповіді для людей, що прийшли на прийом.

Якщо дуже треба

Для тих людей, яким таки необхідно потрапити до чиновника у неприймальний час, у вестибюлі повісили телефон. Ним можна зателефонувати у потрібний кабінет і домовитись про позапланову зустріч.

А розклад прийомних днів і годин можна дізнатися і не виходячи з дому — за телефонами чергового міської ради. В нього є як міський номер — 2-22-25, так і мобільний — 066-91-04-869.

Валерія Гецко

 

{youtube}Tpg45_sMv_E{/youtube}