Лозівських освітян поздоровили з професійним святом +vd

День працівників освіти цьогоріч припав на неділю, 6 жовтня. Вітали ж педагогів на три дні раніше – у четвер у міському Палаці культури, де освітян порадували святковим концертом.

Під час свята кращі вчителі та навчальні заклади-ювіляри отримали грамоти від Департаменту науки і освіти облдержадміністрації та від Лозівської міської ради. Поздоровлення приймав і відділ освіти, який цього року відзначає 50-ту річницю свого народження.

{youtube}T13ZrrQhs_0{/youtube}

У свою чергу, освітянське керівництво міста нагородило 12 педагогів – переможців міського та лауреатів обласного етапів Всеукраїнського конкурсу «Вихователь року».

 

– Я – переможець міського етапу Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості» в номінації «Керівник гуртка 2013», та дипломант ярмарку педагогічних ідей, – розповіла заступник директора Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості Любов Шеремет. – Це моя професія, тому в ній треба рости, вдосконалювати свої вміння і не переставати вчитися.

 

Дипломи від Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації отримали 19 переможців ярмарку педагогічних ідей та технологій. 40 керівників міських методичних об’єднань відзначили грамотами відділу освіти Лозової. 

Олена Коваленко

{youtube}oFRQqUisAsk{/youtube}