Депутат Лозівської райради попросив колег підтримати запит до прокуратури щодо казначейства +vd

Застрягання грошей у казначействі заважає працювати сільрадам та комунальникам Лозівшини, заявив районний депутат Павло Тугар. На сесій райради 30 жовтня він звернувся до колег, аби вони проголосували за запит до казначейства та прокуратури.

Проблема з казначейством є, її ніхто не приховує, але вона не критична, пояснив голова райради Ігор Нестєров. По всій Україні застрягло понад 2 мільярди гривень, продовжив тему Богдан Рева, голова райдержадміністрації. Він засудив керівників інших районів, які через безгрошів’я відмовляються працювати, та подякував райдепутатам за розуміння.

У свою чергу депутат райради Володимир Семенов озвучив альтернативу депутатському запиту. Він запропонував запросити на засідання бюджетної комісії представників казначейства, аби вони пояснили, скільки грошей застрягло та де, і розповіли про причини таких ускладнень.

Районна рада прийняла пропозицію Володимира Семенова. А от запит Павла Тугара не набрав необхідної кількості голосів. За нього проголосувала лише третина присутніх депутатів.
Анна Скрипник

 

{youtube}WdcgCK1GkNY{/youtube}