Депутат Харківської облради Сергій Зеленський відзвітував перед виборцями Лозівщини +vd

Сергій Зеленський, депутат Харківської обласної ради, доповів про свою роботу мешканцям сіл Царедарівка та Комсомольське 29 листопада. Це вже 4 цьогорічний звіт обранця перед селами округу.

Що зробив за 11 місяців

Протягом цього року, повідомив депутат, він прийняв майже півтисячі людей – і у 80% випадків вирішив їхні проблеми.

Сергій Зеленьский пояснив селянам, що підтримує громадські організації інвалідів, чорнобильців і афганців. Заохочує обдарованих дітей. Сприяє газифікації та освітленню сіл. Розв’язує земельні питання та надає допомогу окремим родинам, які опинилися у скруті.

«Надана фінансова допомога на оздоровлення дітей Новоіванівської школи, надана допомога для ремонту Мальцівського клубу, придбаний спортивний інвентар для Полтавського НВК, за підтримки та ініціативи Сергія Зеленського розпочалось облаштування футбольного поля у Новоіванцівці, надана фінансова допомога на придбання автобуса Шатівському НВК», – фактично підтверджувала роботу депутата його помічник Валентина Носова.

У Комсомольському попросили про воду та світло

Комсомольській сільській раді, на території якої звітував Сергій Зеленський, він зараз допомагає розбирати водонапірну вежу. На її місці село хоче відновити свердловину глибиною 300 метрів з питною водою.

Для втілення свого задуму комсомольці виграли гроші у конкурсі міні-проектів, однак досі їх не отримали. У селі побоюються, що не встигнуть освоїти кошти до кінця року. Обранець заспокоїв людей, що якщо гроші виділять, проблем з їхнім освоєнням не буде.

Комсомольці також попросили у депутата допомогти з освітленням села. Назвали ціну питання – 40 тисяч гривень. Сергій Зеленський сказав, що для початку попросить виконавця робіт про знижку, а далі думатиме, як ще допомогти комсомольцям.

У Царедарівці чекають на комп’ютери та холодильник

З проблемами Царедарівки депутат розбирався на місці. Він відвідав місцевий навчально-виховний комплекс. Директор школи розповів обранцю, що сільським учням бракує комп’ютерів. Сергій Зеленський у відповідь запевнив, що замовить слово щодо нової техніки в обласному департаменті освіти.
Садочку він пообіцяв допомогти з новим холодильником. Користуючись нагодою, депутат подарував вихованцям дитсадку іграшки.

З більшим різноманіттям бавлянок малеча швидше розвиватиметься, подякувала наприкінці зустрічі Сергію Зеленському завідуюча дитсадка Юлія Отечко.
Анна Скрипник

 

{youtube}cgEdy9XNF04{/youtube}