Лозівська райрада підтримує заяву Харківської облради, але без голосування (повне звернення) +vd

Керівники Лоівського району підтримують позицію Президента Януковича і закликають самоврядців Лозівщини трохи потерпіти, доки лад у країні буде наведений законним шляхом.

Таку позицію по відношенню до ситуації у державі голова Лозівської районної ради Ігор Нестєров та голова райдержадміністрації Богдан Рева висловили на позачерговій сесії районної ради 4 грудня.

Усі розсудливі люди підтримують

Ігор Нестєров повідомив депутатам, що 2 грудня Харківська обласна рада прийняла заяву щодо суспільно-політичної ситуації. Повний текст можна прочитати на сайті облради, але короткий зміст — депутати засуджують дії організаторів масових акцій, виступають за збереження тісних стосунків з Росією, а оцінку заворушенням мають дати правоохоронці.

На думку Ігоря Нестєрова, усі розсудливі люди підтримують це звернення і позицію Президента Януковича.

“Звернення Президента, у першу чергу, не дивлячись на те, що хочеться конкретних якихось кроків із жорсткого наведення порядку, все-таки виявилось правильним. На сьогодні терпіння і законний підхід до вирішення цієї проблеми єдиним правильним шляхом”, – сказав голова райради.

Місцевій владі ніколи протестувати

У місцевої влади немає часу на мітинги, у неї занадто багато роботи, долучився до коментарів голова райдержадміністрації Богдан Рева.

“Наша найголовніша задача — щоб діти ходили до школи, працювали заклади охорони здоров’я, щоб нормальне життя, спокійне життя людей тривало. Усі наші організації ми налаштовуємо на цю роботу. І будемо працювати”, – звернувся Богдан Рева до усіх самоврядців Лозівщини.

Окремого рішення не буде

Лозівська районна рада підтримує шлях, обраний президентом і урядом, також підтримує звернення обласних депутатів. Окремого звернення щодо протестів в Україні райрада приймати не буде, повідомив її голова.

Валерія Гецко

 

{youtube}rrfFzylidsw{/youtube}