На зустріч до ЛУКіМу з’їхалися перші студенти, які випустилися 20 років тому +vd

Своєрідний ювілей першого випуску у ЛУКіМі відзначили по-сімейному у день закоханих, 14 лютого. На нього прийшло з десяток випускників 1994 року.

За два десятиліття у Лозівському училищі культури з’явилися династії, деякі випускники самі вже стали педагогами. ЛУКіМівське спадкове захоплення музикою і обрали темою вечора. Навіть ведучі були тематичні – мати та донька.

Свято для усіх випускників підготувала та провела студентка училища культури Анастасія Бондаренко. Це була її дипломна робота. Співведучою Настя обрала маму – першу випускницю ЛУКіМу Ольгу Бондаренко. Жінка, говорить, з радістю відгукнулася на пропозицію доньки. Порівнює, за 20 років ЛУКіМ став соліднішим.

Історію розвитку училища культури випускникам показали у спеціальному фільмі. А директор ЛУКіМу Василь Чурилов відзначив, що нинішні студенти не підводять своїх попередників.

Перші випускники у свою чергу не зраджують музиці. Десь третина з них працюють або працювали за фахом, підрахували ювіляри. Свою зустріч вони завершили традиційним фото і посиденьками.
Анна Скрипник

 

{youtube}K-hFYUHzH6U{/youtube}