Лозівський мер розпочав робочі візити по школах міста: першим став ліцей№4

Роботу зі школами Лозівський міський голова Сергій Степанов визначив пріоритетною на цей рік. Зазначив, що протягом нього планує побувати у всіх середніх навчальних закладах Лозової, Панютиного та Домахи.

Першим мер відвідав ліцей№4. 13 березня він поспілкуватися з колективом навчального закладу та перевірив стан справ у ньому.

Оглядини ліцею Сергій Степанов розпочав із спортивної зали. Порадив там поміняти лампи на економніші. У предметних кабінетах старшокласників голова спитав про батьківську допомогу. Минулого року вона перевищила 110 тисяч гривень, відповіла директор ліцею Вікторія Шалімова. Аби батьки мали бажання допомагати школам, доля їх коштів має бути прозорою, наголосив міський голова.

Сергій Степанов також зустрівся з молодшокласниками у групі подовженого дня, поцікавився їхніми захопленнями, а у старшокласників спитав про обрані виши та подискутував з ними про європейські і радянські цінності. На непоставлене питання вчителів про зарплатню заступник міського голови Юрій Петренко відповів коротко: скоро буде.

У 2014 році на Лозівський ліцей міськрада запланувала рекордний один мільйон гривень — для будівництва шатрового даху: трикутної надбудови із шиферу.  Вже затверджується проект цих робіт, повідомив начальник відділу освіти Олег Інденко. Однак у Сергія Степанова, як у будівельника, під час візиту виникли заперечення. Мер не радив накривати шатровим дахом весь навчальний заклад і запевнив, що хоче розібрати проект надбудови із спеціалістами.

За результами зустрічі мер констатував, що побачене співпало з його прогнозами. Він подякував колективу навчального закладу за чистоту та порядок. Керівництво ліцею назвало візит мера корисним, бо він налаштовує працювати ще краще. 

Протягом року Сергій Степанов планує відвідати більшість середніх навчальних закладів міста. Говорить, почав з ліцею, бо тут найбільша наповнюваність. За словами директора Вікторії Шалімової, ліцей№4 майже на 70% заповнений учнями. 

Анна Скрипник