Лозівські ДАІшники пішли до студентів — попереджати про небезпеку +vd

13 березня дорожні інспектори поговорили зі студентами Лозівської філії ХАДТ про те, що весна – пора підвищеної кількості аварій за участі мотоциклістів.

 

Зустріч зі студентами тривала півгодини. Інспектор Андрій Михеєвський нагадав молодим людям, що навесні зростає кількість аварій за участі мотоциклів і скутерів, які так полюбляють хлопці. Інспектор Лозівського відділення ДАІ нагадав, що до сумних наслідків може призвести невиконання елементарних правил поведінки за кермом. За здоров’я та власне життя несуть відповідальність самі водії.

Студенти автоінспектора слухали уважно. Серед молодих людей — чимала кількість мотоциклістів, які вже були свідками аварій.

“Я їхав на мотоциклі і на скутері їхав хлопець. Він у був у стані алкогольного сп’яніння, – розповідає студент технікуму Артем Стась. – Назустріч виїхала машина і збила. Не насмерть. Викликали «швидку».

“Правила дорожнього руху мають знати всі, – впевнений Максим Салімов. – Тому що і пішохід може бути неправий, а ти цього не знатимеш і втечеш з місця ДТП”.

Усім молодим водіям автоінспектор наполегливо порекомендував фотографувати свої скутери та мотоцикли. Тоді у разі викрадення транспорту міліціянти матимуть набагато більше шансів його знайти.

Олена Коваленко

 

{youtube}LFFKhB5Y3VE{/youtube}