Лозівський мер пообіцяв подарунки вихованцям будинку творчості +vd

До талановитих дітей Лозівський міський голова Сергій Степанов завітав у п’ятницю, 21 березня.

Будинок дитячої творчості мер Лозової відвідує не вперше, говорить директор навчального закладу Інна Жукова. Спілкування з талановитими дітьми стає для міського голови традицією.

– Коли діти бачать Сергія Федоровича, їм вже дійсно хочеться розказати, показати свої роботи, поділитися досвідом, навіть, поділитися враженнями де вони будуть відпочивати або відпочивали – розповідає директор БДЮТ Інна Жукова.

З міським головою діти спілкувалися трохи сором’язливо, однак свої вироби продемонстрували із задоволенням. Колективна робота – великий малюнок про пори роки – сподобався Сергію Степанову.

Юним художникам міський голова пообіцяв кілька нових мольбертів. На подарунки також очікують і вихованці гуртка випалювання по дереву.

Тренажерній залі не завадить бігова доріжка, впевнений міський голова. Сергій Степанов говорить, що, якщо з’явиться можливість, він посприяє появі тренажеру. А от з ремонтом танцювальної зали, стеля якої протікає, доведеться почекати – бюджет на наступні півроку вже розподілений, і зайвих грошей немає.

Екскурсія для міського голови завершилася чаюванням з лозівською радою старшокласників. Молодь розповіла Сергію Степанову про свої здобутки на обласних та всеукраїнських конкурсах і прочитала меру вірші. Наостанок міський голова пообіцяв старшокласникам прийти на святкову ходу випускників у травні.

Олена Коваленко

{youtube}B4dRRTdg65Y{/youtube}