У Лозівському дитсадку №9 приготували салати для нечистої сили +vd

Родинне свято пройшло 10 квітня у дошкільному навчальному закладі №9 «Перлинка». Діти разом з батьками, бабусями та дідусями згадували народні традиції у піснях, танцях та іграх.

На святі хлопчики та дівчатка разом з батьками розповідали про свої сім’ї — хто де вчиться або працює, — і презентували власноруч виготовлені поробки на виставці родинних умільців.

Кілька родин представили себе у кулінарному жанрі. Дві мами нашвидкоруч приготували салати із запропонованих інгредієнтів. Смакотою задобрили «домовика» та «дідька», які прийшли на свято.

Разом з вихованцями дитсадку, батьки, бабусі та дідусі розіграли міні-вистави з відомих казок – «Курочку Рябу» та «Ріпку»

— Останній раз я брав участь у таких подіях ще у дитинстві, мабуть, у третьому класі. Ну, мені було приємно відчути себе у певній мірі актором, потішити глядачів та представити свою сім’ю, — розповідає учасник родинного свята Олександр Забуга, який зіграв діда у «Ріпці». — Такі свята — вони мають бути. Вони показують нашу Україну, нашу державу. Єднають наших громадян.

Родинні свята сприяють згуртованості у сім’ї та прищеплюють любов до традицій свого народу, переконані педагоги та батьки. За словами вихователів, у подальшому в дитсадку «Перлинка» планують організовувати якомога більше подібних заходів.

Олена Коваленко

{youtube}I5TuHfjcTD8{/youtube}