Народний депутат Анатолій Гіршфельд оголосив про вихід з Партії регіонів +vd

Анатолій Гіршфельд, сайт Верховної Ради, ТРК Сігма

Народний депутат Анатолій Гіршфельд разом з тринадцятьма однопартійцями оголосив про вихід з ПР і створення опозиційної депутатської групи.

Це повідомлення з’явилося 8 квітня на сторінці одного з цих парламентарів, Сергія Тігіпка, у соціальній мережі Фейсбук. Того ж дня спікер парламенту Турчинов зачитав заяви депутатів у сесійній залі.

Своє рішення Анатолій Гіршфельд пояснює таким чином:

“Як і багато членів Партії Регіонів, я сподівався, що з подій, які відбулися, будуть зроблені висновки, що партія пройде якусь процедуру самоочищення і оновиться. Великі надії ми пов’язували зі з’їздом партії. Ми очікували публічного і чесного визнання помилок, виключення з партії всіх, хто був причетний до тих негативних явищ, які мали місце. Ми чекали відвертої розмови і створення партії нового типу. Але, на жаль, на з’їзді цього не сталося. Ми побачили, що знову рішення приймаються на основі кулуарних домовленостей. Тому я для себе прийняв рішення про вихід з ПР”, – цитує пояснення народного депутата його прес-служба.

Анатолій Гіршфельд був обраний до Верховної Ради України у 179 мажоритарному окрузі у 2012 році. До округу входять місто Лозова, Лозівський, Кегичівський, Сахновщинський, Зачепилівській і Красноградський райони.

Валерія Гецко

 

{youtube}WNBkoFV_FiU{/youtube}