Напрямки і кадрові рішення: новий голова Лозівщини розповів про перший тиждень на роботі +vd

Сергій Красноперов, голова Лозівської райдержадміністрації, прийняв рішення щодо своїх заступників і вважає першочерговим завданням зустрічі з аграріями.

 

Протягом першого тижня на новому робочому місці Сергій Красноперов ознайомився з основними показниками Лозівського району. Говорить, попередник, Богдан Рева, залишив добрий спадок: в обласному рейтингу за підсумками 2013 року Лозівщина посідає третє місце.

“Вважаю, це добрий результат. Треба його не втратити, а може, і примножити”, — зазначив голова райдержадміністрації.

За словами Сергія Красноперова, його першочергові завдання — зустрічі із сільгоспвиробниками Лозівщини, які є основою району і наповнення бюджету. З лобістами інтересів регіону на вищих рівнях — депутатами обласної і Верховної рад — новий голова зустрічатися вже почав. Говорить, досягнуто порозуміння з обласним обранцем Сергієм Зеленським та домовлено про зустріч з народним депутатом Анатолієм Гіршфельдом.
Цього тижня новий голова прийняв і перші кадрові рішення — щодо заступників.

“На сьогоднішній день на своєму робочому місці залишається перший заступник Олександр Миколайович Жидков. Я подав документи на його призначення. [Микола] Боболєв звільнився ще до мене, один із заступників. Оксана Михайдівна Заскалкіна — я підписав документи на звільнення”, — повідомив Сергій Красноперов.

На виконання державних програм з економії бюджету, замість трьох заступників у Сергія Красноперова буде два. Зараз тривають співбесіди з кандидатами на посаду заступника із соціальних питань. Новий голова підкреслив: шукає професіонала, політичні погляди на рішення впливати не будуть — ані зараз, ані потім.

При цьому Сергій Красноперов запевнив, що продовжуватиме свою депутатську діяльність у Лозівській міській раді. Там він представляє партію “Батьківщина”.

Валерія Гецко

 

{youtube}E4JYkk2Tjig{/youtube}