Фонд «Патріоти» подарував Перемозькій школі на Лозівщині морозильну камеру +vd

Перемозька школа отримала від благодійного фонду «Патріоти» морозильну камеру. Тепер у навчальному закладі зможуть відкрити літній табір. Без морозилки санітарна служба заборонила б розпочати зміну, пояснює кухар Тетяна Сирова.

Сертифікат на техніку  переможцям вручив засновник фонду, народний депутат України Анатолій Гіршфельд під час свого візиту 16 травня.

За словами директора школи Надії Громадко, фонд «Патріоти» допомагає її навчальному закладу ще з 2005 року. Востаннє брав участь у ремонті даху. Тепер це покриття треба міняти на шиферне, шатрове, натякнула народному депутату Надія Громадко.

Анатолій Гіршфельд директора зрозумів, однак попросив переможан спершу звернутися до свого районного керівництва. На думку народного депутата, не все можуть вирішити спонсори – треба наводити лад у країні.

Він закликав селян йти на вибори 25 травня. Тільки-но в України з’явиться обраний лідер, політична лихоманка почне спадати. Це гостро необхідно слабкій українській економіці, переконаний Анатолій Гіршфельд. 

 Анна Скрипник

 

{youtube}tExuWmQymzY{/youtube}