Лозівські страшокласники попрацювали в парі з посадовцями +vd

До Дня самоврядування лозівським старшокласникам запропонували попрацювати в парі з посадовцями. Такий експеримент у Лозовій проводять вже другий рік поспіль. Членам ради старшокласників «Нова хвиля» показують роботу міськради зсередини, аби вони знати більше про реалії і проблеми свого міста.

Цьогоріч робочий день стажерів-посадовців почався вранці 5 грудня – з «летючки» у мера. Потім дівчата та хлопці розійшлися по закріпленим відділам і управлінням, де стажувалися майже до обіду.
Посадовці намагалися показати підліткам, як багато залежить від самоврядців, і яка у них відповідальна робота, підсумував мер Сергій Степанов.
Дякуючи за здобуті знання та прийом, старшокласники «Нової хвилі» подарували керівництву міста власноруч зроблені календарі на наступний рік.
На стажерів у міськради великі плани – це майбутній актив міста, зазначив мер Сергій Степанов. Він запросив старшокласників частіше брати участь у його сходах і впливати на життя міста, а секретар міськради Тетяна Запорожець запропонувала школярам розробити символіку для обласного конкурсу мініпроектів.
Усім, хто вирішить залишитися у рідному місті, посадовці пообіцяли супровід та допомогу у навчанні і працевлаштуванні.

       {youtube}ptC9_Nk3zx0{/youtube}