Під час Новорічних свят лозівські надзвичайники врятували понад 20 автомобілістів +vd

Лозівські рятувальники під час новорічних свят п’ять разів виїжджали звільняти автомобілістів та мотоциклістів зі снігового полону. У деяких випадках доводилось викликати медиків, бо від перемерзання водіям ставало зле на дорозі. Про це 12 січня повідомив головний пожежний Лозівщини Євген Шевченко.

Напередодні Нового року надзвичайники витягали зі снігу чоловіка, який попри хурделицю повертався із Близнюків на мотоциклі. Посеред дороги йому стало зле, довелося викликати швидку. Щоб та проїхала, рятувальники задіяли машину підвищеної прохідності, розповів Євген Шевченко. Водія врятували.
Рятувальну спецтехніку викликали й у Краснопавлівку. Там застрягли декілька автомобілів. В автівках були малі діти. Спільно із райавтодором рятівникам вдалося визволити колону.
Хурделиця лютувала і в Царедарівці – вантажівка перегородила рух. Цей затор також ліквідували. Євген Шевченко закликає водіїв, без надзвичайної необхідності у хурделицю виїжджати не слід. І життєво важливо перевіряти справність автомобіля перед поїздкою, коли на вулиці негода.

 {youtube}Hed2vkfbex0{/youtube}