У Лозовій чоловік вбив товариша по чарці

У Лозовій чоловік вбив товариша по чарці. Це сталося 1 квітня, повідомили у Лозівському міськвідділі міліції. За скоєння злочину правоохоронці затримали 61-річного лозівчанина. Під час застілля чоловік побив 27-річного знайомого ніжкою від стільця, від чого той помер на місці.

До чергової частини зателефонував сам підозрюваний. Чоловік повідомив, що в його будинок увірвався невідомий і хотів його пограбувати, господар, нібито, був вимушений захищатися, розповіла речник Лозівського міськвідділу міліції Тетяна Носова.

Слідчо-оперативна група Лозівського міськвідділу міліції виявила скривавлене тіло молодого 27-річного лозівчанина, розповіла Тетяна Носова. Правоохоронці встановили, що загиблий ще з обіду разом з господарем розпивав спиртні напої, під вечір вони посварилися. Підозрюваний схопив ніжку від стільця й наніс своєму товаришу не менше 10 ударів по голові. За висновком судово-медичного експерта, чоловік помер від втрати крові.
За фактом умисного вбивства слідчими Лозівського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження. Підозрюваного утримують під вартою. Йому загрожує ув’язнення на строк від 7 до 15 років.