У Лозівській школі №7 урочисто відкрили спортмайданчик Кличків +vd

У Лозівській школі №7 10 червня урочисто відкрили спортивний майданчик, від благодійного фонду братів Кличко та фундації «Кока-Кола». Брати Віталій та Володимир приїхати не змогли, однак, за словами організаторів заходу, передавали лозівчанам вітання.

Представник фонду Олександр Кравченко вручив адміністрації школи сертифікат на спортмайданчик, а вчителям фізкультури спортивне приладдя. Школярі віддячили організаторам, учениці 6-Б класу Настя та Вероніка пошили для чемпіонів м’які боксерські рукавички. Гості пообіцяли передати подарунок.
Порадіти за своїх підопічних приїхав директор школи Сергій Пасарар. Із обновою присутніх привітав і заступник міськголови Юрій Петренко, він попросив містян берегти майданчик.
Після урочистостей хлопці і дівчата брали участь у конкурсах та естафетах – обводили м’яч через перешкоди, грали у настільний теніс, кидали м’яч у баскетбольну сітку, а найспритніші його набивали. Ті, хто програли, отримували пляшку із напоєм, або вуличні ігри, а переможцям вручали призи. Під час концерту бажаючі заповнювали анкети, де вказували свою мрію. Наприкінці концерту із скриньки діставали випадкові анкети – це і були переможці лотереї. Вони отримали футболки, вуличні ігри, набори настільного тенісу, кепки та шарфи із зображенням чемпіонів.
За словами організаторів, Лозова 17 із 20 населених пунктів, де цьогоріч побували представники фонду. Серед усіх навчальних закладів України Лозівська ЗОШ№7 посіла 1 місце, зазначив Олександр Кравченко.

          {youtube}pLA5_W6WwsQ{/youtube}