«Патріоти» нагородили Олександра Денисенка, лікаря Олександрівської амбулаторії +vd

Олександра Денисенко, лікаря Олександрівської амбулаторії, знають не лише у цьому селі, а й у сусідніх. Пацієнти поважають його за небайдужість, кваліфікованість та сумлінність. З професійним святом лікаря вітали 18 червня. Колеги дякували, пацієнти присвячували вірші, а представник благодійного фонду «Патріоти» передав відзнаку від його засновника – народного депутата України Анатолія Гіршфельда.

За словами представника фонду Наталії Махіненко, «Патріоти» планували привітати усіх медиків Лозівщини, однак голова райдержадміністрації Сергій Красноперов заборонив бути присутніми на районному заході до Дня медика, і наказав бюджетникам не співпрацювати з «Патріотами».
Попри будь-які нюанси фонд «Патріоти» продовжує працювати і приймати прохання про допомогу від бюджетних організацій району, хворих та сімей, які опинилися у біді, говорять у фонді.
Як повідомила Вікторія Безугла, начальник відділу масових комунікацій Лозівської райдержадміністрації ситуацію з фондом «Патріоти» голова райдержадміністрації Сергій Красноперов коментуватиме з понеділка, 22 червня, бо у п’ятницю, 19 червня, у нього був щільний графік.

             {youtube}5OznbrVwTl8{/youtube}