У Лозівській міській лікарні запрацював новий апарат ультразвукового дослідження +vd

У Лозівській міській лікарні запрацював новий апарат ультразвукового дослідження. Кабінет де проводять діагностику відкрили 30 червня.

 

Новий кабінет урочисто відкрили головний лікар Лозівської міської лікарні Алла Шолом разом із мером міста Сергієм Степановим. Апарат УЗД отримали завдяки участі у програмі Міністерства закордонних справ Японії, допоміг благодійний фонд та лозівчани, розповіла Алла Шолом. За її словами, питання матеріально-технічного забезпечення у лікарні актуальне, однак вирішили зробити акцент саме на ультразвуковому дослідженні. Пристрій коштує понад 2 мільйони гривень, він дозволяє якісно діагностувати усі органи, в тому числі і серце, раніше такої можливості не було, зазначила Алла Шолом.
За словами лікаря УЗД Олени Серебрякової, апарат має датчик зображення 3D, він показує на маленьких строках вагітності, а на великих дозволить мамам побачити як виглядає дитина.
Новий кабінет ультразвукового дослідження запрацював вже наступного дня після відкриття – 1 липня. Пацієнтів прийматимуть кожного дня окрім суботи на неділі.

             {youtube}nLc4u_ANrOE{/youtube}