У Лозовій комунальники відремонтували 25 під’їздів та полатали 6 тисяч квадратних метрів протікаючих покрівель +vd

У Лозовій з початку року комунальники відремонтували 6 тисяч квадратних метрів покрівлі багатоповерхівок та відремонтували 25 підїздів. Про це повідомив директор КП «ЖУК» Сергій Єршов на засіданні штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та об’єктів соціально-культурної сфери 10 липня.

Відремонтувати усі покрівлі, що протікають комунальники не можуть – не вистачає грошей, закладених у тариф, розповів Сергій Єршов. Він зазначив, за 4 роки існування «ЖУКа» комунальники відремонтували понад 50 тисяч квадратних метрів дахів. Майже за 5 частину з них допомогли залатати лозівчани, наголосив Сергій Єршов.
Цьогоріч комунальники також відремонтували 25 під’їздів. Будматеріали та гроші для їхнього відновлення надали самі мешканці багатоповерхівок, додав директор «ЖУКа».
Загалом, цього року комунальники планують відремонтувати близько 62 під’їздів, та полатати ще 14 тисяч квадратних метрів протікаючи дахів, повідомив Сергій Єршов. Він зазначив, ремонтні роботи можуть виконати виключно за умови співпраці з мешканцями багатоповерхівок.

             {youtube}Vzzc6fRqYPA{/youtube}