«Патріоти» допомогли ФАПу у Сахновщинському районі +vd

Фельдшерсько-акушерський пункт у селі Аполлонівка Сахновщинського району отримав нове медичне обладнання. Сертифікат на його отримання від благодійного фонду «Патріоти» засновником якого є народний депутат України Анатолій Гіршфельд вручали 10 липня.

 Від благодійного фонду «Патріоти» ФАП у Аполлонівці отримав сертифікат на штатив для переливання крові, медичну ширму та рукомийник. За словами завідуючої закладу Тамари Шарпило, рукомийник був необхідний, бо останній раз його змінювали у 1954 році. Завідуюча ФАПом також зазначила, приймає допомогу від благодійного фонду «Патріоти» втретє. За її словами, раніше працюючи у ФАПі отримувала холодильник для зберігання вакцини, а коли працювала завідуючою клубом фонд допомагав його відремонтувати та обладнати.

Після вручення обранець відзвітував про зроблене. За його словами, цьогоріч на Сахновщинський район виділили 25 мільйонів гривень, у списку не забули й Аполлонівку, зазначив Анатолій Гіршфельд.
Жителі Аполлонівки поцікавились, що селу дасть об’єднання територіальних громад. Анатолій Гіршфельд пояснив, укрупнення дозволить економити бюджет, виділені гроші розподілятимуть районні депутати. Обранець також зазначив, головне зберігати те, що вже є та об’єднатися навколо розбудови району та країни в цілому.

             {youtube}qZQWtyMf4r4{/youtube}